BAFRA'DA İÇKİ MASASINDA CİNAYET 

Olay, Bafra'da Gençlik Caddesi'nde bir apartman dairesinde sabaha karşı yaşandı.

Samsun'da Atakum'da uyuşturucu ticareti! 2 kişi adliyeye sevk edildi Samsun'da Atakum'da uyuşturucu ticareti! 2 kişi adliyeye sevk edildi

HAKAN İ. BERABER İÇKİ İÇTİĞİ KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ 

Edinilen bilgiye göre, Hakan İ. (50) isimli şahıs, beraber içki içtiği Salih Kaplanoğlu (45) isimli kişiyi döverek, yüzünden ve boğazından bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi. 

SALİH KAPLANOĞLU OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ 

Salih Kaplanoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Otopsi için Bafra Devlet Hastanesine götürülen şahsın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Samsun Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

UYUŞTURUCU İDDİASI 

Katil ve maktülün tanışlıklığının olmadığı, Hakan İ.'in içki ile beraber kullandığı uyuşturucu hapın etkisi ile bu cinayeti işlediği iddia edildi.

Öte yandan, İHA'nın geçtiği habere göre, Hakan İ., şehirler arası seyahatte bulunan otobüs şoförü kardeşini telefonla arayarak, uyandığında evinin salonunda ceset olduğunu ve şahsı tanımadığını söyledi. İhbar üzerine olayın olduğu eve giden polis, evin salonunda bıçakla öldürülmüş halde Salih Kaplanoğlu'nun (45) cansız bedeni ile karşılaştı. Polis olayla ilgili Hakan İ.'yi gözaltına aldı. Evde ise olayda kullanılan kanlı bıçak ele geçirildi.

bafrahaber 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.