Samsun'da hem istihdama hem ekonomiye büyük katkılar sağlayan Seral Tekstil, kendi markası dışında dünyanın önde gelen yorgan, yastık ve nevresim satışı yapan markalara pamuk, bambu, kaz, deve tüyü, kaşmir, kapok, visco ve geri dönüşüm malzemelerinden oluşan lisanslı ürünler üretiyor.

YÜKSEK KALİTE STANDARDI

Seral Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Erol Beytekin, Türkiye ve dünyadaki sayılı ev tekstili markalarının ve otellerinin tekstil ihtiyaçlarını karşılamak ve tekstil sanayisinin gelişimine öncülük etmek amacıyla kurulduklarını belirterek, "Dünya ekonomisindeki büyüme dinamiklerine baktığımızda; bu dinamikleri şekillendiren ana unsurun 'teknolojideki gelişmeler' olduğunu söyleyebiliriz. Seral Tekstil ülkemizin sanayileşme sürecine tanıklık etmiş ve bu sürecin içinde var olarak bugün ev tekstili üretiminde sektörünün lider kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Şirketimiz 2012 yılında 12 bin metrekare olarak inşa ettiği kendi fabrika binasına taşınarak istihdam sayısını 250 ye çıkarmış, ürün çeşidini artırmış ve müşteri portföyünü geliştirmiştir. Seral Tekstil son yıllarda yakaladığı yüksek kalite üretim standardıyla Türkiye’de faaliyet gösteren 5 yıldızlı otellerin yanı sıra yurtdışında Kanarya adalarında bulunan otellere kadar uzanan küresel coğrafya da hizmetlerine devam etmektedir" dedi.

ÖNCÜ VE ÖRNEK OLDU

Her geçen gün büyüyerek emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Beytekin, "Önümüzdeki kısa ve orta vadeli süreçte yeni yatırımlarımızla kapasite artırımına giderek istihdamımızı daha da artırmayı hedeflemekteyiz. Sürdürülebilirlik, inovasyon, kadınların çalışma hayatına daha fazla katılımı ve toplumsal duyarlılık konuları önceliğimiz olmaya devam edecektir. İnovasyon kültürümüz ve operasyonel mükemmellik anlayışımız ile yaptığımız her yeni üretim ve hizmetlerimizde, daima öncü ve örnek olma konumumuzla hedeflerimize koşmaya devam edeceğiz. Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda attığımız adımlar, ileriye dönük yatırım geleneğimiz, üretime ve teknolojiye verdiğimiz önem ile birlikte, çalışanlarımız ve müşterilerimizden aldığımız güçle Seral markamızı daha da büyütüyoruz. Türkiye’de ve dünyada geniş dağıtım kanalına sahip küresel bir marka olma yolunda, kalite ve güven kavramlarıyla anılıyor olmak bizi gururlandırıyor, aynı zamanda da yeni ve daha büyük hedeflere yönelmemiz için güç veriyor" ifadelerine yer verdi. 

650 KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR

Seral Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Beytekin de 3 farklı üretim tesisi ile 650 kişilik bir istihdam oluşturduklarını söyledi.

BÖLGEYE DEV YARDIM

Seral Ev ve Otel Tekstil Sanayi sahibi Kadir Erol Beytekin öncülüğünde deprem felaketinin yaşandığı ilk gün bölgeye tırlarla yorgan ve yastık ulaştıran Seral Ev ve Otel Tekstil Sanayi fabrikası adını duyurmuştu.

BORA KARA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.