Bu yıl 7’ncisi düzenlenen “Samsun İnşaat, İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı”,  kapılarını ziyaretçilere açtı. Sektörün buluşma noktası olan fuarda bu yıl 69 firma, sivil toplum kuruluşu ve kamu kurumu stantlarıyla yer aldı. Fuar 7 Nisan Pazar (Bugün) sona erecek. 

ZİYARETÇİ SAYISI 14 BİNE ULAŞTI 

Fuarın ikinci gününde 20 ülkeden ziyaretçilerin bulunduğu fuarda ziyaretçi sayısı 14 bine ulaştı. Sayının bugün 20 bine ulaşması bekleniyor. 

FUAR 10.00 - 18.30 SAATLERİ ARASINDA AÇIK 

Fuarda, inşaat, mermer-seramik malzemeleri, bina tesisatı ve bina sistemleri, havuz tesisat arıtma sistemleri, doğal gaz tesisatları, tesisat sistem ve ekipmanları, çekiciler, kamyon, çevre düzenleme malzemeleri, yürüyen merdivenler, asansörler, kaldırıcılar, yangın algılama ve güvenlik sistemleri, alt yapı elemanları, ahşap ve prefabrik konut projeleri, depreme dayanıklı özel konutlar, akıllı binalar, yazlık ev projeleri vb. ürünler sergilenecek. Gürcistan, Azerbaycan başta olmak üzere Rusya, Ukrayna, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlardan 20 bini aşkın ziyaretçi bekleniyor. Fuar, 10.00 ile 18.30 saatleri arasında gezebilecek.  Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde iki salonda gerçekleşecek fuar, Samsun TMMOB Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası ve Jeoloji Mühendisleri Odası iş birliğiyle düzenleniyor. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Sanayi ve Ticaret Odası da fuarın destekçileri arasında yer alıyor.

SAMSUN İNŞAAT FUARI'NIN NABZI SAMSUN CANLI HABER'DE ATACAK 

Samsun Medya Grubu, Samsun Canlı Haber TV, samsungazetesi.com ve sosyal mecralarından yapacağı yayınlarla Samsun İnşaat Fuarı'nın nabzını tutacak. 

ÖZCAN TEZCAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN