Amatör Küme'de liglerin başlamasına az bir zaman kala antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdüren ekiplerden olan Samsun İdman Yurdu ile Karşıyaka Pınarspor, düzenlenen hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Canik Suni Çim Saha'daki zorlu ve keyifli müsabaka 3-3 sona erdi.

DOSTLUK HAVASINDA BİR MAÇ
18 Ağustos'ta başlayacak olan U17 Ligi'nde mücadele edecek olan ekipler, sezon öncesi yapılan hazırlık maçlarıyla eksiklerini görmeyi amaçlıyor. Dostluk havasında gerçekleştirilen müsabakada, iki takım oyuncuları da fair-play ruhu içinde ellerinden geleni yaparak sezon öncesi kendi durumlarını ortaya koymak için büyük çaba gösterdi.

'KAZASIZ BELASIZ BİR SEZON...'
Son günlerde yaptıkları antrenmanlarla sezon hazırlıklarına devam ettiklerini belirten Pınarspor Antrenörü Ali Çelik, "Yeni sezona yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Hazırlık maçlarıyla da bu hazırlıkları tamamlaaycağız. Sporcularımızın durumlarını görmek için bu maçları gerçekleştirdik. Şimdiden tüm kulüplere kazasız belasız bir sezon olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

'HEDEFLERİMİZ VAR'
Sonrasında açıklamalarda bulunan Samsun İdman Yurdu Antrenörü Kenan Bektaş ise, "Pınarspor ile birlikte dostluk havasında böyle güzel bir maçta karşı karşıya gelmek iyi oldu. Hem bizler için, hem de onlar için eksikleri görmek konusunda bu tarz maçlara sezon başlayana kadar devam edeceğiz. Bu sezon hedeflerimiz var ve bunları gerçekleştirmek için çok çalıştık ve umarım karşılığını sezon başlayınca almaya başlayacağız" dedi.

Haber:Kenan KAYA