Yılport Samsunspor'da son 10 yılın en başarılı teknik direktörü olan Tane Taşkın, takımın gidişatı, rakiplerin konumu ve Samsunspor'un hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

RAKİPLER SAMSUNSPOR'A 1 KAT FAZLA ÇALIŞIYOR
Her geçen haftad zorluk derecesi artan maçlar oynadıklarını ifade eden Teknik Direktör Taner Taşkın, "Okunu kontrolümüz altına aldığımızda, maçı soğutalım dediğimizde bizim oyuncularımızın hala bir oynama sevdası var. Bu da bizim kaliteli bir ekibe sahip olduğumuzun göstergesidir. Her hafta zorlu maçlar oynuyoruz. Rakiplerimiz, 'Samsunspor'a karşı 1 kat daha fazla odaklanıyor ve ona göre çalışıyor. Bu da bizim gücümüzü gösteriyor. Bu hafta deplasmanda aldığımız 1 puana üzülür hale geldik. Normalde 1 puan altın değerindedir. Fakat biz o kadar net goller kaçırdık ki aldığımız puana üzüldü" dedi.

ORTALAMA 2 PUANIN ÜZERİNDE
Şu anda 2 puan ortalamasının üzerinde olduklarını ifade eden Taner Taşkın, "Bizim şu andaki 23 puanımız, bizim doğru bir yolda ve doğru bir rotada olduğumuzu gösteriyor. Lider olan Sarıyer çok enteresan bir çıkış yaptı. Bu çıkışına saygı gösteriyoruz ama bizimle karşılaşacak ve kolay bir maç olmayacak. Baktığımız zaman her maçımız 2 puanın üzerinde gidiyoruz. İnşallah sezon ortasında ve sonunda onları geçecek maçları biz yakalayacağız. İstikrarlı bir görüntü veriyoruz. Puan olarak da istediğimiz seviyedeyiz" diye konuştu.

Haber: Onur EROL