Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SAMTER) 1. Olağan Genel Kurulu'nda başkan Recep Ormancı seçildi. Ormancı, daha güçlü bir yönetim ile derneği çok daha ileriye taşıyacaklarını söyledi. 

Genel kurul üyelerinin katılımı ile dernek binasında yapılan genel kurulda divan başkanlığına Erhan Albayrak, Hasbi Altın ve Merih Kargı seçildikten sonra saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Genel kurulda tüzük değişikliğine gidilerek yönetim ve denetim kadrosunu genişletildi. Tek liste ile yapılan açık oylama sonucunda Recep Ormancı ile devam kararı alındı. Başkan Ormancı teşekkür konuşmasında "Derneğimizi daha güçlü bir yönetim ile çok daha ileriye taşıyacağız. Bu çatı tüm Termelilerin Samsun’da bir yuvası olacaktır. Biz etkinliklerimizi birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız, kolayı yapacağız zor olanıda hedefimize alıp gönüllerde taht kuracağız. Bundan böyle tüm hemşerilerimizi derneğimizin birer mensubu olmaya davet ediyoruz, kısa zamanda çok büyük bir aile olacağımıza inancımız sonsuzdur" dedi.

Genel kurul sonrasında eski Terme belediye başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu ve eşini konuk eden Ormancı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek anısına hediye takdim etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.