SAMSUN YAKAKENT'TE ŞOK UYGULAMALAR

Samsun'un Yakakent ilçesinde şok uygulamalar gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, yerinde denetleyerek, yapılan faaliyet ve çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

76 PERSONEL KATILDI

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü narkotik, KOM, asayiş ve trafik birimleri tarafından eş zamanlı ve geniş çaplı gerçekleşen şok uygulamalara 5 amir, 23 ekip ve 76 personel katıldı. 746 kişiye GBT sorgusu yapılarak, bir kişinin yoklama kaçağı olduğu tespit edildi. 181 araç sorgusunda bir araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan, bir araç sahibine muayenesiz araç kullanmaktan, bir araç sahibine ise sigortasız ve cam filmle araç kullanmaktan toplam 13 bin 122 TL idari para cezası uygulandı. Bir araçtan 7 adet kaçak içki ele geçirildi. Toplamda 17 iş yeri denetlenerek, bir iş yerine Canlı Müzik Belgesi olmadığı halde müzik yayını yaptığından, çalışanlarına ait kimlik bildirimlerini yapmadığından ve 3 bayanı konsomatris olarak çalıştırdığından dolayı tutanak tutuldu.  Bir adet 9*9 mm  çapında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 7 adet 9mm çapında fişek, bir adet muşta ve Bir adet teleskopik cop, 3 adet amaç dışı bıçak da ele geçirildi. 

"DENETİMLER DEVAM EDECEK"

Huzur ve güven ortamının devamlılığının sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması ve aranan şahısların yakalanması varsa suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla denetimlerin devam edeceği bildirildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN