Samsun'da okuyan liseli öğrenciler ve onların velileri, bu haber sizi ilgilendiriyor. Samsun'un en iyi liseleri listesi açıklandı. Taban puanları ve yüzdelik dilimlere göre belli olan listeye göre Samsun Garip Zeycan Yıldırım Fen Lisesi, Samsun'un en iyi lisesi oldu. Samsun'un diğer ilçelerinde yer alıp sıralamaya gören liseler de Samsun'un en iyi liseleri listesinde. İşte sıralamanın ayrıntıları...

SAMSUN'UN EN İYİ LİSELERİ

Samsunlu öğrencileri ilgilendiren. habere göre, Samsun Garip Zeycan Yıldırım Fen Lisesi'nden sonra, Aziz Atik Fen Lisesi, Samsun'un en iyi liseleri arasında ikinci oldu. Canik Fen Lisesi de Samsun'un en iyi 3. lisesi konumunda bulunuyor. Aşağıda yer alan görsel listede, Samsun'da yer alan diğer liselerin yüzdelik dilimleri ile taban puanlarını, hangi ilçede yer aldıklarını görebilir, sıralamalarını inceleyebilirsiniz.

Listeye bakıldığında, Bafra Fen Lisesi, Samsun Anadolu Lisesi, Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çarşamba Fen Lisesi de, Samsun'un en iyi liseleri listesinde öne çıkan liseler arasında yer alıyor.

Samsun'un en iyi liseleri; Atakum, Canik, Bafra, İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde ön plana çıkıyor. İlkadım ilçesinde yer alan liselerin başarısı dikkat çekiyor.