Samsun'un Çarşamba ilçesi Yukarı Kavacık mahallesinde telefonla yanlarına çağırdıkları akrabaları Bilhan Özdemir'i öldüren 3 kişi, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

22.JPG

Gece saatlerinde oğlu Bilhan Özdemir'in eve dönmediğini ve hayatından endişe duyduğunu bildiren baba, durumu jandarmaya bildirdi. Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri(JASAT) kayıp şahsın bulunması için olayla ilgili araştırma başlattı.

33.JPG

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Çarşamba ilçesi Yukarı Kavacık Mahallesi’nde ikamet eden Bilhan Özdemir'in telefonda akrabası K.B.ile tartıştıktan sonra evden ayrıldığını ve geri dönmediğini belirleyen JASAT ekibi, akraba K.B ve iki oğlu A.B ile H.B'yi gözaltına aldı. Yapılan çapraz sorguda K.B'nin Bilhan Özdemir ile aralarında miras davası olduğunu ve buluştuktan sonra çıkan kavgada Özdemir'i silahla vurup öldürdüklerini itiraf etti.

Ekran Alıntısı.JPG

CESEDİ ORMANDA BULUNDU

JASAT ekibi K.B'nin cesedi ise ilçeye bağlı Durusu mahallesi Karakiraz mevkiinde ormanlık alana gömdüklerini söylemesi üzerine olay yerine gitti. K.B'nin gösterdiği noktada kadavra köpeği eşliğinde inceleme yapan JASAT timleri, Bilhan Özdemir'in cesedine ulaştı. Özdemir'in cesedi bulunduğu yerden alınarak Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, gözaltına alınan K.B ve iki oğlu A.B ile H.B'nin soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

Samsun Medya Grubu- Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

AA-20220424-27667068-27667067-SAMSUNDA_MIRAS_YUZUNDEN_CIKAN_KAVGADA_BIR_KISI_OLU.jpg