Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında 12 Şubat Pazartesi günü evinde Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Samsunspor'un yeni transferi Benito Dirk Raman ise takımla ilk antrenmanına çıktı. Raman Antalyaspor maçında forma giyecek mi? sorusu akıllara gelirken, Gisdol, "Biraz zaman vermemiz gerekiyor" açıklamasında bulundu. 

RAMAN, ANTALYASPOR MAÇINDA FORMA GİYECEK Mİ? 

Gisdol, şu ifadeleri kullandı; 

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Kötü oynamadık, sadece gol eksikti" Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Kötü oynamadık, sadece gol eksikti"

"Kendisine çok fazla baskı yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Hiçbir oyuncu yeni bir kültüre geldiğinde, yeni bir ülkeye geldiğinde, yeni bir takıma, yeni bir takım grubuna geldiğinde, yüzde 100 hazır bir şekilde hemen adapte olamayabiliyor. Biraz zaman vermemiz gerekiyor kendisine. Tabii ki bu değişiklikler her oyuncu için kolay olmuyor. Sonuçta yeni bir kültüre, yeni bir ülkeye, yeni bir takıma alışma süreci var. Zaman verdiğimiz takdirde de en kısa sürede o da zaten bütün buradaki gerek antrenman çalışmalarına olsun, gerek takımdaki ikili ilişkileri geliştirmek olsun, bunlara alışması olsun, çok kısa bir zamanda üstesinden gelecektir."

GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.