HEDEFİ OLAN TAKIM 

Kırmızı Beyazlıların kaptanlarından Moryke Fofana, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Fofana, takımda güzel birlikteliğin olduğuna değinerek, "Takıma katılan birçok arkadaşımız zaten bu ligi bilen oyuncular. Geldikleri ilk günden itibaren takıma adapte oldular ve hep birlikte bir aile ortamı yakaladık. Kamp çok iyi gidiyor. Sezona hazır olmak için herkes çok çalışıyor. Takımda güzel bir birliktelik var. Bu şekilde devam etmemiz lazım. Çünkü hedefi olan bir takımız" diye konuştu. 

'ÇOK ÇALIŞIYORUZ'

Yeni sezonda performansının daha da üzerine koymak için antrenmanlarına yoğunluk veren yetenekli oyuncu Fofana, "Geçen seneden daha iyi olmak için çok çalışıyorum. Sadece ben değil, tüm takım arkadaşlarım da çünkü hedefimiz, doğrultusunda çalışıyoruz. İnşallah geçen seneden daha iyi bir takım olacağız. Bu sene takım, yönetim hep birlikte aynı şeyi istiyoruz ve inşallah Allah'ın da yardımıyla hedefimiz şampiyonluk" ifadelerini kullandı. 

'BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ'

Fofana, başarının birbirini destekleyip, iyi günde kötü günde yan yana olmaktan geçtiğine değinerek şunları söyledi: "Yeni sezon için bizi desteklemelerini bekliyoruz. Çünkü birlikte kazanıp, birlikte kaybediyoruz. Sadece iyi zamanda değil, zor zamanımızda da onları yanımızda görmek istiyoruz. Birlikte güzel şeyler başarabileceğimizi biliyorum. İnşallah biz sahada, onlar tribünde üzerimize düşeni yapıp, çok istediğimiz, şampiyonluğu hep birlikte başarırız" Esra VURAL Özel Haber 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.