Yılpor Samsunspor'un stoper oyuncusu Rick Van Drongelen Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

'HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM'

Drongelen, kart cezasından dolayı Ankaragücü maçında forma giyemediği için hayal kırıklığı yaşadığını belirterek, "Kart cezası sebebi ile Ankaragücü maçında oynamamış olduğum için bir hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. Futbolda bunlar olabiliyor. Bende bunlardan ders alıp bir şeyler öğreniyorum. Oynamadığımda da takım arkadaşlarıma her zaman destek olmaya çalışıyorum. Rakibimiz Ankaragücü'ydü, onlara karşı kazandığımız için çok mutluyum. Bir sonraki maç Hatayspor, hep birlikte o maça odaklanmış durumdayız" diye konuştu. 

'ALEHİMİZE KARARLAR VERİLDİ'

Yarın Hatayspor ile karşı kirik bir maça çıkacaklarını belirterek, "Kendi evimizde nasıl, performans gösterdiysek, diğer rakiplerimize nasıl performans gösterdiysek aynı şekilde, Hatayspor karşısında da göstermek istiyoruz. Evimizde oynadığımız maçlarda gösterdiğimiz performansımızı, deplasmanda da gösterip, deplasman karnemizi daha iyi hale getirmeyi hedefliyoruz.  Tabi bazı deplasman maçlarında hakemlerin aleyhimize vermiş oldukları kararlar sebebiyle, istediğimiz sonuçları almadığımız oldu ama, kötü performans gösterdik diyemem, iyi performans gösterdik. Hatay karşısında da en iyi şekilde performans göstereceğiz" ifadelerini kullandı. 

Samsunspor için ligde kalma mücadelesinde kritik 3 hafta! Heyecan dorukta Samsunspor için ligde kalma mücadelesinde kritik 3 hafta! Heyecan dorukta

'TÜRK KÜLTÜRÜNE ADAPTE OLDUM'

Drongelen, taraftarın kendisi ile ilgili olumlu mesajları ile ilgili ise, "Taraftarımızdan böyle şeyler duymak çok güzel. Tabi Ankaragücü maçında köfte ekmek alırken çekilen videodan haberim yoktu. Türk kültürüne iyi bir şekilde adapte oldum diyebilirim. Türk yemeklerini çok seviyorum. Taraftarlarımızla da iletişimimiz çok iyi. Ama her şeyden önemli olan benim sahada göstermiş olduğum performans, benim göstermiş olduğum performansla taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum. Bizi sezonun son maçına kadar desteklemeye devam etsinler. Çünkü hala oynayacağımız maçlar var ve henüz işimiz bitmedi. Onların desteği bizim için çok önemli" derken tam bir tavla sevdalısı olan Drongelen, boş zamanlarında ise tercüman İlker ve takım arkadaşları ile dışarıda tavla oynadıklarını ve iyi bir oyuncu olduğunu belirtti. 

GÜRKAN SARIKAYA
 SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.