3 puan arayışı! Samsunspor, Kasımpaşa ile kritik maça çıkıyor! 3 puan arayışı! Samsunspor, Kasımpaşa ile kritik maça çıkıyor!

SAMSUNSPOR - ÇORUM FK MAÇ SONUCU

Samsunspor,  Ahlatcı Çorum FK ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında 6-1’lik skorla galip ayrıldı.

SAMSUNSPOR İLK YARIYI ÖNDE BİTİRDİ

Kırmızı Beyazlılar Trendyol Süper Lig'e verilen 2 haftalık ara kapsamında hazırlık karşılaşmasında Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK ile karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na gerçekleşen karşılaşmada, Kırmızı Beyazlılar maç başlar başlamaz kalesinde Suat Kaya'nın golünü gördü. Kırmızı Beyazlılar oyundan kopmadı ve gerçekleştirdiği atak ile 7. dakikada Dimata ile golü bularak, skoru eşitledi. 28. dakikada ise bu kez Carlo Holse, gol atarak takımını 2-1 öne geçiren isim oldu. Rakip alanda baskı kuran Samsunspor, 32. dakikada Kingsley ile skoru 3-1’e taşıdı ve devre arasına 3-1 galip gitti. 

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ 

İkinci yarıda tamamen kadroyu değiştiren Yılport Samsunspor, oyundan düşmedi ve 60. dakikada Taylan Antalyalı’nın attığı gol ile farkı 3’e çıkardı (4-1). Dakikalar 81’i gösterdiğinde ise Kırmızı Beyazlılar, bu kez Emre Kılınç'ın golü skoru 5-1'e getirdi. Karşılaşmada skoru iyice açmak isteyen Samsunspor, 2 dakika sonra 83’te Ercan Kara'nın golü ile skoru 6-1 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Samsunspor, hazırlıkta rakibi Çorum FK'yı 6-1 mağlup ederek, Pendikspror maçı öncesi mutlu etti. 

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.