BAŞKANIMIZA GELSİN 

Operasyon Direktörü, İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan ve İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır 2-1’lik Ankaragücü galibiyetinin ardından Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Suat Çakır, "Yukarıya tutunmak, alt sıralardaki rakipler ile puan farkını açmak için çok önemli bir maçtı. Çok iyi bir maç oldu. Ankaragücü iyi bir takım bizde çok iyi mücadele ettik. Hocamızın taktikleri işe yaradı. Tebrik ediyorum. Taraftarımız yine müthişti. Onları da tebrik ediyoruz. Bu galibiyet başkanımıza gelsin" ifadelerini kullandı. 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a forma Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a forma

'EN ÖNEMLİ MAÇLARDANDI'

Soykan, çok önemli bir galibiyet elde ettiklerine değinerek, " İyi bir mücadele oldu. Ankaragücü taraftarına da teşekkür ederiz. Galibiyetten dolayı takımımızı alkışladılar. Kendi taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Yine 20 binin üzerinde seyirci vardı ve takımımıza her zaman desteklediler. Çok önemli bir üç puanı aldık. İkinci devrenin en önemli maçlarından biriydi. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Milli ara öncesi maçımızı da alırsak, inşallah önümüzde daha güzel günler olacak" dedi. 

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.


  
  
 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.