7'İNCİ SIRAYA YÜKSELDİ

Kırmızı - Beyazlılar, son 5 haftada sırasıyla Bandırmaspor'a, Manisa FK'ya mağlup, Eyüpspor ile berabere, Adanaspor'a mağlup ve son olarak evinde Altınordu'yu yendi. Fuat Çapa'dan boşalan koltuğa geçen Yücel Uyar, Altınordu maçında genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile sahaya çıktı ve son 5 hafta da ilk galibiyetini Aldı. Alınan galibiyet ile Samsunspor, puanını 46 yapıp, Play Off hattının hemen altında 7'inci sıraya yükseldi.

samsunsporr.jpg

ALTYAPIDAN OYUNCU KATACAK

Karşılaşmalarda daha çok genç oyunculara yer vermek istediğini belirten Samsunspor'un Teknik Direktör Yücel Uyar, "Altyapıdan gelmiş bir teknik direktör olarak , artık yavaş yavaş, bir kaç genç oyuncu oynatmak istiyorum. Tabi Fırsat bulabilirsem. İnşallah iyi sonuç almaya devam edersek, genç oyuncularla ligi tamamlamak istiyorum. A takımı futbolcularınında gençlere abilik yapacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

RAKİP LİGİN LİDERİ

Samsunspor, ligin 34'üncü haftasında aldığı galibiyet ile Play Off umutlarını düşük ihtimal olsa dahi yeşertmeyi başarabildi. Kırmızı - Beyazlılar bu kez pazar günü deplasmanda 66 puanla ligde lider olan, MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Samsun temsilcisi karşılaşmadan 3 puan alıp geçen haftaki galibiyetini perçinleyerek Play Off hattındaki rakiplerine göz dağı vermek istiyor. Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.