3 TRANSFER DAHA 

Kırmızı Beyazlılar yeni sezon hedefleri doğrultusunda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, hedeflerinin kadroya 3 oyuncu daha dahil etmek olduğunu belirterek, "Dün Fofona ve Mücahit antrenmanlara katıldı. Yarında, Novikovas, Tomane katılacak. Pazar günü Kayseri kampımıza hareket edeceğiz. Artık kadroda genç oyuncular dışında ana kadroyla kampa gideceğiz. Transfer devam ediyor. Bir iki pozisyonun da oyuncu alacağız. Şu anlık hedefimiz 3 oyuncu, bunun ikisi hücumu olacak. Bunla alakalı çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 

'İSTEDİĞİMİZ OYUNCUYU ALDIK'

Yeni sezonda karakterli ve sahada savaşan bir takım istediklerini ve bu doğrultuda transferler gerçekleştirdiklerine değinen Kaplan, "Yeni strateji belirledik. Bu doğrultuda biz transferimizi yaptık. Kimsenin bize getirdiği oyuncular değil. Biz kendi istediğimiz oyuncuları aldık. Bunun avantajı var. Biz karakterli oyuncu grubunu sahada görmek istedik. Savaşan mücadele eden oyuncular görmek istedik. Bu doğrultuda transferleri yaptık ve yine bu doğrultuda devam edeceğiz. Sahada savaşan terini akıtan bütün oyuncuların transfer sürecine dahil etmeye çalışıyoruz" diye konuştu. 

'TARAFTARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR'

Taraftara sezon başlayınca büyük iş düştüğüne vurgu yapan Batu Kaplan şunları söyledi, "Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Benim ile ilgili olumsuz düşünceleri olanlardan dahi çok güzel mesajlar alıyorum. İnanmış durumdalar. O yüzden taraftarlara bizi desteklemeye devam etsizler. Biz doğru bildiğimiz yoldan ilerliyoruz. Hem kulübün parasını sokağa atmadan, hem de şehre, armaya yakışan yolda devam edeceğiz. Birlik beraberlik içinde olsunlar onlar bizim itici gücümüz olacak. Yeni sezonda transferler bittikten sonra asıl sahne taraftarlar olacak" Esra VURAL 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.