ÜÇ GALİBİYETLE TAMAMLADILAR

U19 Milli Takımımız, Hırvatistan'da katıldığı Uluslararası Dostluk Turnuvası son maçında Suudi Arabistan'ı 1-0 mağlup etti. Ay-Yıldızlılar, Hırvatistan'da oynadığı ilk maçta Yunanistan'ı 2-1, ikinci maçta İskoçya'yı 1-0 ve son maçta Suudi Arabistan'ı da 1-0 yenerek turnuvayı üç galibiyetle tamamladı.  Milli takım forması giyen, Yılport Samsunspor altyapısında yetişmiş ve A takım forması da giyen Enes Albak, Muhammet Ali Özbaskıcı, Alper Efe Pazar ise Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. 

KENDİLERİNE GÜVENENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Yılport Samsunspor'un genç oyuncuları, Albak, Özbaskıcı ve Pazar, ülkemizi temsil edip, milli formayı giymekten dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, "Her sporcunun hayal ettiği ve hedeflediği yerdeyiz. Milli formayı giymek bizim için onur ve gurur.  Şehrimizi ve Samsunsporumuzu en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bize güvenen başta başkanımız Yüksel Yıldırım, yönetimimiz, hocalarımız, takım arkadaşlarımız, ağabeylerimiz ve tüm taraftarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a forma Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a forma

 

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.