SAMSUNSPOR'DA 3 İSİM TRANSFER EDİLDİ 

FIFA tarafından verilen 2 dönem transfer yasağı sezon sonuna ertelenen Samsunspor, kış transfer döneminde 2’si yabancı 3 oyuncuyu kadrosuna kattı. 9 Şubat gecesi sona eren 2. Transfer ve Tescil dönemi döneminde kırmızı-beyazlı ekip Sivasspor’dan 33 yaşındaki kaleci Muammer Yıldırım ile 1,5 yıllık, 29 yaşındaki forvet Benito Raman ile 2,5 yıllık ve 25 yaşındaki kanat oyuncusu Arbnor Muja ile de 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor'da Kasımpaşa hazırlıkları! Samsunspor'da Kasımpaşa hazırlıkları!

O İSİMLERLE YOLLAR AYRILDI 

Samsunspor’da devre arasında ilk ayrılık Mickael Tırpan ile yaşandı. Tecrübeli futbolcu ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedildi. Tırpan, Belçika’nın Lierse takımına gitti. Sezon başında Porto’dan transfer edilen Nanu Gomes, Portekiz ligi ekiplerinden Estrela’ya sezon sonuna kadar kiralandı. Son ayrılık ise ilk devrenin tamamına yakınını sakatlıklarla geçiren forvet oyuncusu Gaetan Laura ile yaşandı. Laura, 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’ne sezon sonuna kadar kiralandı.

LİGDE KALMA MÜCADELESİ 

Samsunspor, sezonun geri kalanında şu isimlerle ligde kalma mücadelesi verecek:

“Ali Taha Demir (U19), Alim Öztürk, Alper Pazar, Arbnor Muja, Bedirhan Çetin (U19), Berhan Deniz (U19), Carlo Holse, Dinmukhamed Saiyn (U19), Efe Törüz (U19), Emre Kılınç, Enes Albak (U19), Ercan Kara, Flavien Tait, Halil Yeral, Mustafa Tan (U19), Jakup Szumski, Oliver Ntcham, Kingsley Schindler, Lubo Satka, Marc Bola, Marius Moundilmadji, Moryke Fofana, Muammer Yıldırım, Muhammed Gümüşkaya, Muhammet Özbaskıcı (U19), Nany Dimata, Okan Kocuk, Osman Çelik, Benito Raman, Van Drongelen, Soner Aydoğdu, Soner Gönül, Taha Tosun (U19), Taylan Antalyalı, Umut Kırılmaz (U19), Ait Bennasser, Yunus Çift ve Zeki Yavru.”

İHA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.