PFDK'YA SEVK EDİLDİ 

Kırmızı - Beyazlılar, Trendyol Süper Lig 32. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Gerçekleşen karşılaşmanın ardından ise, Yılport Samsunspor çirkin ve kötü tezahürat gerekçesiyle, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sev edildi. TFF'den yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Yılport Samsunspor Kulübü’nün 13.04.2024 tarihinde oynanan Beşiktaş A.Ş. - Yılport Samsunspor Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir"   

SAĞ DUYULU OLMALIYIZ

Kırmızı - Beyazlılar'ın PFDK'ya sevk edilmesinin ardından Operasyon Direktörü, İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan, Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Soykan, Samsunspor'a gönül vermiş taraftarın her zaman tribünlere renk kattığına değinerek, "Samsunspor taraftarımız gerek iç sahada gerek dış sahada tribünlerde adeta görsel şölene imza atıyorlar. Ancak, yaşanan olaylarda itiraz etmelerimize rağmen, haksız ve gereksiz yere PFDK'ya sevk ediliyoruz Bu sevklerin sürekli olması ilerleyen maçlarda daha büyük can sıkıntısı yaşatabilir. Bundan dolayı Samsunspor sevdalısı taraftarımızı biraz daha sağ duyulu olmaya davet ediyoruz"dedi. 

Samsunspor -Trabzonspor maçında o tribünlerde biletler tükendi Samsunspor -Trabzonspor maçında o tribünlerde biletler tükendi

GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.