Yılport Samsunspor, yeni sezonda giyeceği üçüncü forma 7'den 70'i herkesi kendine hayran bıraktı. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaşlı taraftarlar formadan alacaklarını vurguladı

Kırmızı-Beyazlılar yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da son giyeceği formasını taraftarlarının beğenisine sundu. Sosyal medya hesaplarından anlamlı bir video paylaşımıyla giyeceği gri formayı tanıtan Samsunspor, tüm Türkiye'de ses getirdi. Kısa süre içerisinde hem Samsunsporlu taraftarların hemde Fenerbahçe, Beşiktas, Trabzonspor ve bir çok farklı takım taraftarları yapılan anlamlı paylaşıma büyük ilgi gösterdi ve sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

TANITIM YAPILDI

Yılport Samsunspor hazırlıklarını sürdürürken yeni sezonda giyeceği formayı sosyal medya hesabından tanıttı. Dünyaca ünlü spor malzemesi üreticisi Macron Kırmızı-Beyazlılar'a 55.yıl özel formasından sonra Kırmızı Beyaz Siyah renklerinden oluşan çubuklu bir forma üretmişti. Son olarak Gri formayı sosyal medya hesabından '' Bu formanın göğsünde, şahlanışın sembolü var! Atatürk'lü formanın hakkını vermek için; sevgiyle, tutkuyla, gururla'' mesajıyla paylaştı. Atatürk'lü arma Atatürk' lü forma vurgusu yapıldı. Kısa süre içerisinde ise Samsunsporlu taraftarlar yapılan anlamlı paylaşıma büyük ilgi gösterdi ve sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Kırmızı-beyazlılar böylece yeni sezonda giyeceği son formayı da tanıtmış oldu.

Salim Yıldız