Amerika'nın en büyük seri katili olan olan Samuel Little'ın, geçtiğimiz sene 30 yıl içerisinde 90 kişiyi öldürdüğünü itiraf etmesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, 60'dan fazla cinayetin Little tarafından işlendiği tespit edildi. Teksas savcısı  Bobby Bland, 1970 ve 2005 yılları arasında gerçekleştirilen cinayetlerle ilgili araştırmanın devam ettiğini açıklarken, Little'ın 60'dan fazla cinayetle ilişkisinin tespit edildiğini ifade etti.

ABD'de 3 kadını öldürmek suçundan hapis cezasına çarptırılan seri katil, bulunduğu hapishaneden başka bir hapishaneye nakledildiği sırada 90 kadını öldürdüğünü söylemişti. Yapılan soruşturma neticesinde FBI, Little'ın 60 cinayetle ilişkilendirildiğini açıkladı. Soruşturmada Little’ın savunmasız kadınları hedef aldığı belirlenirken, göçebe bir hayatı bulunan seri katilin ilk olarak 1956'da tutuklandığı ortaya çıktı. Hırsızlık, uyuşturucu ve kadın ticareti suçundan hapis yatan seri katil, 2012’de tekrar gözaltına alınmıştı. 2014'te üç ayrı müebbet cezasına çarptırılan Little, başka bir hapishaneye nakledildiği esnada 90 cinayet işlediğini itiraf etmişti. 

Gözaltına alındığı sırada polislere 'Boynundan etkilendiğim bir kadını dönüp araştırmaya başlardım' diyen Little, mahkemedeki savunmasında da kan donduran ifadelerde bulunmuştu. Little, mahkemede 'O kadınların çoğu ölmeyi isteyen kadınlardı, evet ölmek istiyorlardı. Hepsini çok seviyorum. Onların içinden bir favori seçemem, öldükten sonra hepsi benim favorim. Hepsi bana ait. Hepsiyle cehennemde buluşacağım. Yanımda bir ortak ya da tanıdık götürmüyordum, yanımda götürdüğüm kişi asla özlenmeyecek kimselerdi. Bedenleri gömmekle zaman kaybetmiyordum. Deliye dönüyordum ve daha çok cinayet işlemek istiyordum, bu benim lanetimdi.' demişti.