EVDE OTURUP, MAÇ İZLİYORLAR

Kırmızı - Beyazlılar, milli maç arası sonrası evinde Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Play- Off hattında Bandırmaspor karşılamasının önemine vurgu yaparak, taraftarı tribüne davet etti. Yıldırım, "Sezon sonuna kadar, öğrencilere ve kadınlara maç biletlerini ücretsiz yapmıştık. Şimdi de bilet fiyatlarında yüzde 50 oranında indirim yaptık. Ama maalesef hala yeterince insan özen göstermiyor. Evinde oturup, maçı izliyor. Bu da tercih meselesi, bir şey söyleyemiyoruz. Hani derler ya bakarsan bağ bakmazsan dağ olur. Taraftar da bakarsa bu kulüp bağ olur yeşerir. Bakmazsa kendi kendine yavaş yavaş gider. Artık şehrin kenetlenme vakti geldi. Herkes elini taşın altına koysun. Biz kulüp olarak, elimizden geleni yapıyoruz. Bizim söz hakkımız bitti. Artık söz taraftar ve futbolcularda" diye konuştu.

'ÖYLE VEYA BÖYLE SÜPER LİG'DE OLACAK'

Başkan Yıldırım, "Birçok takım borçları ödeyemiyor. Bu sene düşmezse seneye küme düşüyor. Bir anlık mutluluk için ben bunları yapmam. Yüksel Yıldırım olarak, uzun dönem plan yapan organize bir iş insanıyım. Samunspor'u da uzun soluklu yapmak istiyorum. Kulübün başında olduğum sürece, bu takım öyle veya böyle Süper Lig'de oynayacak. Ama önemli olan kalıcı olmak. Yeni Malatya borçla aşağıya geliyor. Demek ki bu işler parayla, çok bilmekle olmuyor. Önemli olan iyi plan yapabilmek. Bir başkan gelip diğer başkan gidince vizyon değişiyor. Herkes kısa vadeli bakınca, işler daha karmaşık oluyor. Biz bunu yapmamaya çalışıyoruz. Bu sene Süper Lig'den 4 takım düşecek. Samsunspor da böyle mi olsun istiyoruz. Biz şükredelim. Borçsuz bir kulübüz. Gelmişim Samsunspor'a bu kadar şey yapıyorum" dedi.

'HER MAÇ BİZİM İÇİN FİNAL'

Play-Off potasına girmek isteyen takımların bu yıl ligde çok fazla olduğunu anlatan Yıldırım, şunları kaydetti: "Kalan maçlarımızın hepsinin çok zorlu olduğunu görüyoruz. Altınordu düşme potasında olmasına rağmen geçen hafta Ümraniyespor'u yendi. Demek ki bu ligde zayıf bir takım da yok. Her maç, bizim için final maçıdır. Tüm maçlara tek tek bakıyoruz. Teknik direktörümüz de Türk futbolunu çok iyi biliyor. Stres, katsayı tavan yapmış durumları çok gördü. Bunu en iyi idare edecek hocaların başında geliyor. Takımın başarısı için tüm Samsun olarak, biz olmamız lazım ve birlikte başarmamız lazım. Halen ligde 9 maçımız var. Bu maçları kazanarak Süper Lig'e çıkacağız. Bu sene ben takımımıza çok inanıyorum. Futbolcularımızın ya Play-Off'tan ya da direkt olarak bizi Süper Lig'e taşıyacağına kuşkum yok" diye konuştu Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.





SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.