Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, Adanaspor karşısında çok basit bir atağı kalelerinde gol olarak gördüklerini belirterek, "Eksiklerimiz var mıydı? Vardı. Oyuna çok asılmadık. Coşkumuz eksikti" dedi.


'AMATÖRCEYDİ'

Kırmızı Beyazlılar, deplasmanda kritik Adanaspor maçında 1-0 mağlup oldu. Samsunspor'da Fuat Çapa'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna geçen Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, kalelerinde çok basit bir gol gördüklerini söyledi. Uyar, "Kaybettiğimiz için tabi ki üzgünüz. Bildiğiniz üzere bir hoca değişikliği ile Fuat Çapa hoca ayrıldı. Bende akademi direktörü olarak, 5 maçla sezon sonunu inşallah bitireceğiz. Bugünkü oyuna gelince, istemediğimiz bir sonuç ortaya çıktı. Oyunun hakkının 1-0 mıydı diye sorarsanız? Değildi. Berabere bitebilirdi yada galip gelebilirdik. Yediğimiz gol, son derece amatörce bir goldü. Bir arkadaşımızın yanlış pozisyon alması hiç olmayacak pozisyonu kalemizde gördük" diye konuştu.


'ASILAMADIK'

Eksiklerinin olduğuna değinen teknik adam Uyar, "Oyuna çok asılmadık. Coşkumuz eksikti. Tabi burada tüm oyuncuları kast etmiyorum. Çok çabalayanda, temposu düşük olanda vardı. İkinci devrede değişikliklerle oyunu biraz hareketlendirdik. Fakat son vuruşlar da aynı başarıyı gösteremedik. Biraz futbol şansıda Adanaspor'un yanındaydı. Ama şunu da söyleyebilirim, Türk futbolunda kangren olmuş, yatarak maç bitirme durumunu çok hoş bulmuyorum. Kendi takımım da yapsa bunu doğru bulmuyorum. Biraz da Pair Play'e bakmak lazım. Her şey kazanmak ta değil. Onun için Adanaspor'u tebrik ediyorum. Bence iyi mücadele ettiler. 10 günde iki maç daha oynayacağız. Onlara hazırlanacağız" ifadelerini kullandı. Esra VURAL