Trabzonspor-Samsunspor Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçından sonra Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu açıklamalarda bulundu.

"ERKEN GOL YEDİK"

Kırmızı Beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldu. Alınan mağlubiyet sonrası Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, erken gol yediklerini belirterek, "Öncelikle Trabzonspor'u tebrik ediyorum. İyi bir oyun oynadılar. Bizim için tam anlamında test maçı olmadı. Oyuna iyi başlamıştık ama, ikinci golü erken yedik. Yediğimiz ikinci golden sonra ister istemez oyundan düştük. Rakibin etkili oyuncularıyla oynaması, bizim çıkarken kaptırdığımız toplar rakibi avantaj sağladı. Tabi sakat oyuncuların fazlalığı ister istemez, bugünde etkili olduğunu düşünüyorum. Bizim artık odak noktamız, hafta sonu ligde oynayacağımız Adanaspor maçı. Tek hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Bu maçı da kazanıp ilk yarıyı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.   

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ 

Kupa maçında kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Eroğlu, "Abdullah hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum. Bizim için zor bir hafta kazandığımız taktirde ilk yarıyı güzel bitireceğiz. Oyuncularımla da konuştum ikinci yarıyı biraz daha tutarak oynadık. Rakibin skor avantajıyla oynaması bizimde alanları daraltarak oynamamız çok pozisyon verdirmedi. Ama bu maçtan sonra oyuncuların eksikliği, kadro derinliğimizin bira daha fazla, hissedilmesi, sakat oyuncuların fazla olması oyun anlamında korunmaya gitmemize neden oldu. Buradan da bizim için büyük güç olan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar. Buradan hafta sonu oynayacağımız Adanaspor maçına davet etmek istiyorum. Birlikte sahamızda güzel bir galibiyetle sevineceğimiz atmosferle ilk yarıyı tamamlayalım" dedi.

Haber Kaynak: Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.