Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, 'Zorlu Karşılaşma Olacak, Zorluk Bizi Yıldıramaz' Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Keçiörengücü maçının zorlu olacağını fakat yakaladıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini söyledi

SAMSUN'DA KALMAK İSTEDİK Kırımızı - Beyazlılar, lige verilen arayı iyi bir şekilde değerlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Türkiye'de etkili kar yağışından dolayı Teknik Direktör Fuat Çapa Samsun'a dün geldiğini ve çalışmalara başladıklarını belirterek, "Ligin başlamasına az bir süreç kaldı. Daha önceki arayı Antalya kampına giderek değerlendirmiştik. Bu sefer özellikle biz gitmek istemedik. Birincisi, Ankara'daki hava şartlarını da göz önünde bulundurarak, ikincisi, yeni gelen oyuncuların tesislere, takım arkadaşlarına, şehre adaptasyonu anlamında da Samsun'da çalışmamızın daha iyi olacağını düşündük. Bundan dolayı Samsun'da kalıp, iyi bir şekilde Keçiörengücü maçına hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

REKABET ARTTI Keçiören gücünün özelikle hoca değişikliğine gittikten sonra, iyi bir ivme kazandığına değinen Çapa, "Kolay bir karşılaşma olmayacak. Bunu net biliyoruz. Ama biz son haftalardaki çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz ve iyi bir karşılaşma olacağına da inanıyorum. Çünkü, her geçen gün oyuncular, takım anlamında ne oynadıklarını bilen, bireysel anlamda ise her geçen gün üzerine koyup, ellerinden geleni yapıyorlar. İlk devre bazı mevkilerde rekabet yoktu ama ikinci devre sakat oyuncuların iyileşmesi, transferlerin gelmesiyle o rekabet arttı. Şuanda sakat oyuncumuz bulunmamakta. Tabi Boli haricinde, bir de Ali Ülgen'in kart cezası var. Onun haricinde full kadro çalışıyoruz" dedi.

Esra VURAL

SAMSUNSPOR İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.