Sporda yaşanan çirkin olayların önüne geçilmesi amacıyla Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'un "Samsunspor taraftarına çağrı" başlıklı yazısı sonrası, Taraftar grupları, harekete geçti. Taraftarlar Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'un çağrısına severek kulak verdiklerini ve  Bandırmasporlu taraftarlara en güzel biçimde ağırlayacaklarını söyledi. 

NECDET ABİNİN KALEMİNE SAĞLIK

Samsunspor Taraftar Grupları Sorumlusu Tonguç Ali Anıl: "Necdet ağabeyin kalemine  sağlık, bizlerin hislerine tercüman olmuş. Taraftar grupları olarak, sporda şiddeti her zaman kınıyoruz. Pazartesi günü şehrimize gelen Bandırmaspor taraftarını Samsun'a, Atatürklü armamıza yakışır bir şekilde ağırlayacağız" 

Taraftar volkann (2)

SAMSUN DEĞERLERİ OLAN ŞEHİR

Şimşekler Onursal Başkanı Volkan Altun: "Samsun şehri ülkemizde önemli ve değerleri olan bir şehirdir. Bir ülkenin kurtuluşunun başladığı şehir. O yüzden Samsun'un ve Samsunspor taraftarının bu minimalin üzerinde birleştirici yapısı daha da öne çıkıyor. Kötü davranışlara karşılık vermek, insanları iyi yapmaz. Biz yaşadığımız, gördüğümüz kötü davranışları kendimize yakışır bir şekilde iyi davranışlarla karşılığını vermeyi daha doğru buluyoruz. Necdet ağabeyin de çok değerli bir yazısı olmuş.  Bu yazıyla birlikte biz de Bandırma'dan gelecek taraftar kardeşimizi ağırlayacağız. Onlarda bizim gibi emek veriyor. Biz yaşadığımız olumsuzluklara karşılık olumlu davranışlar sergileyerek, kendimize yakışanı yapmaya gayret ediyoruz. Yaptıkları yakışır değildi. Ama biz kendimize yakışanı hem statta hem sahada yaptık.  

O YAZININ ALTINA İMZAMI ATARIM

 Söğütlübahçe Taraftar Grubu Başkanı Ümit İren: "Atatürk şehri, Samsunspor camiasına centilmenlik yakışır. Necdet ağabeyimin yazısının altına imzamı atıyorum. Bize gelen takımlar dost geldi dost gidecek. Biz şampiyonluğa oynuyoruz. Bizim Sakarya ile ya da başka bir kulüple alakamız yok. Bize, bu şehre şampiyonluk yakışır."   

Taraftar kenan

HİSLERİMİZE TERCÜMAN OLDU

Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Kenan Karpuzoğlu: "Biz Samsunspor taraftar grubu olarak, her zaman misafirperverliğimizi göstermişizdir. Necdet ağabeyin de kalemine sağlık. Bize yazdığı yazı ile tercüman oldu. Bizde onun dediği gibi bugün Bandırmaspor taraftarını en iyi şekilde ağırlayıp, Samsunspor taraftarının misafirperverliğini bir kez daha tüm Türkiye'ye göstereceğiz."

ATATÜRKLÜ ARMANIN BÜYÜKLÜĞÜ

Aileler Platformu Derneği Başkanı Cüneyt Şenkal: Necdet ağabey duyguları kaleme almış. "Öncelikle teşekkür ediyorum. Bandırmaspor maçına gelince bizim yıllardır bir dostluğumuz var. Bizi çok iyi de misafir ettiler. Yine konuşuyoruz. Geldiklerinde onları misafir edeceğiz. Biz elimizden geldiğince futbolun basiretsiz olmadığını taraftarın bu kadar küçülmediğini, şu zor günlerde birlik olmak. Biz Atatürklü armanın ne kadar büyük olduğunu bir kez daha göstermiş olacağız." 

taraftar melih

SAMSUN'UN FARKINI GÖRECEKLER

Şimşekler Taraftar Grubu Tribün Lideri Melih Demirbaş: "Bizler taraftar olarak Atatürklü armanın peşinde gece gündüz demeden koşuyoruz. Sakaryaspor'daki bazı kişilerin yaptığı kendi ayıplarıdır. Bizim tek bir hedefimiz var o da ait olduğumuz yer olan Süper Lig. Bizler Necdet ağabeyin köşe yazısında da dediği gibi her zaman Atatürklü armanın Samsun misafirperverliğinin ne olduğunu Samsun'a gelen misafir taraftarlara gösterdik ve pazartesi günü de Bandırmaspor taraftarını ağırlayarak bir kez daha göstereceğiz. Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın." 

SESİMİZE SES, YAZIMIZA KALEM

Şehzadeler Tribün Lideri Hikmet Şimşek: Necdet ağabeye teşekkür ediyoruz. Kendisi gerekeni yazmış. Sesimize ses, yazımıza kalem olmuş. Biz de Samsunspor taraftarının tüm Türkiye'ye göstermek adına gerekeni bu hafta Bandırmaspor taraftarına yapıp, göstereceğiz. 

taraftar mehmet sarıözkan-1

DOSTLUK VE KARDEŞLİKTEN ÖTE BİR ŞEY YOK

Söğütlübahçe Tribün Lideri Mehmet Sarıözkan: "Armasında Atatürk'ü taşıyan bir takımın sporun dostluktan ve kardeşlikten öte bir şey olmadığının bilinmesini isteriz. Necdet ağabeye de yazısı için teşekkür ederiz. Sakarya'nın çirkinliği kendisine kalsın. Biz büyük Samsunsporuz, Samsunspor taraftarı Necdet ağabeyin de dediği gibi kendisine yakışır bir şekilde Bandırmaspor taraftarını ağırlayacaktır" 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.