Kırmızı - Beyazlılar, Trendyol Süper Lig 24. Haftasında Galatasaray'ı sahasında konuk etti. Karşılaşma sonrası ise, Kırmızı - Beyazlılar, çirkin ve kötü tezahürat ve taraftarının merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. PFDK yapılan toplantı sonrası cezaları açıkladı. 

Samsunspor'un Galatasaray'ı konuk ettiği maçın ardından PFDK'dan kulübe, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 150 bin lira para cezası, güney üst tribün 206, doğu alt tribün 132 numaralı bloklarda yer alan taraftarın elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesine karar verildiği açıklandı.

SAMSUNSPOR VE GALATASARAY'A PFDK'DAN CEZA 

PFDK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

Samsunspor Kulübü’nün, 02.02.2024 tarihinde oynanan Samsunspor-Galatasaray Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan güney üst tribün 206, doğu alt tribün 132 numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, Aynı müsabakada Samsunspor Kulübü’nün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 3. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 150.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu'ndan Samsunspor'a övgü: "Maşallahı var" Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu'ndan Samsunspor'a övgü: "Maşallahı var"

Galatasaray’ın, 02.02.2024 tarihinde oynanan Samsunspor-Galatasaray Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 200.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan misafir tribün 221A-221B-223C numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, Aynı müsabakada Galatasaray’ın, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 3. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 150.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. 

İHA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.