Kırmızı Beyazlılar Teknik Direktör Bayram Bektaş ile yollarını ayırdı. Samsunspor taraftarı, yeni gelecek hocanın, deneyimli ve baskın karakterli birisi olması gerektiğini belirterek, başarının ancak bu şekilde gelebileceğini belirtti. 

İYİ HOCA GELMELİ 

Hüseyin GÜNAYDIN: Bayram hocanın gideceğini zaten günler öncesinden bekliyorduk. Futbolcuların sergilediği performansta teknik adam çok önemlidir. Dilerim ki iyi bir hoca takımın başına gelsin, güzel başarı elde etsin, takıma sahip çıksın isterim. 

SÜRPRİZ OLMADI 

Coşkun ÖZTÜRK: Bayram hocanın gitmesi sürpriz olmadı. Gitmesini bekliyorduk. Samsunspor'a çok kaliteli teknik adamlar geldi. Onlara çok şans verilmedi. İyi bir hoca gelmesini isteriz. Ama gelmiyor. Neden şampiyon olamıyoruz bilmiyoruz. Bayram hoca iyi bir teknik adam olabilir ama, Samsun ile şansı olmadı. İşine mi karıştılar onu da bilmiyoruz. Seyirci sadece kötü futbolu gördü. Ama benim içimden geçen Hikmet Karaman gibi bir hoca gelirse şampiyon oluruz. 

UYUM YAKALAYAMADI 

Necati GÜLER: Bayram hoca ile bu işin gitmeyeceği ligin başından beri belliydi. Özellikle Erzurumspor maçından sonra bunu daha çok hissettik. Başka yerde başarılı olsun isteriz tabi ki ama Samsun ile uyum yakalayamadı. Kadromuz çok kaliteli ama uyum yok. Samsunspor herhangi bir takım değil, gelecek olan hocanın da bu bilinçte olup, oyunculara söz geçirip, takımını çalıştırması gerekiyor. 

DENEYİM KAZANIR 

Turan ERDOĞAN: Hayırlı olsun. Bundan sonra başkanımızın çok akıllı davranmasını istiyoruz. Takımın başına iyi bir hocanın gelmesini istiyoruz. Deneyimli ve baskın karakterli hocalar her zaman başarılı olur. İnşallah iyi bir hoca gelir de kurtuluruz bu dertten sıkıntıdan. 

DİKTATÖR OLMALI 

Kasım TOZLU: Bizim hocamızın biraz daha diktatör olması lazım. Taraftara, oyunculara, yönetime hitap etmesi lazım. Bayram hoca bunu çok beceremedi. Samet Aybaba, Osman Özköylü gibi hocaların Samsunspor'da hocalık yapmasını isterim. Futbolcularımız iyi inşallah iyi bir hoca ile Süper Lig'e çıkacağız. 

HIRS İSTİYORUZ 

Bekir ÖZDEMİR: Bayram hoca ile yolların ayrılmasını yerinde buluyorum. Ama yeni gelecek olan teknik direktörün amatör ruhlu, kazanma hırsı olan bir hoca istiyoruz.

Zeynep BARUTÇU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.