SAMSUNSPOR 'VAR' KURBANI OLDU

Yılport Samsunspor, deplasmanda Başakşehir FK'ya 1-0 mağlup oldu. VAR'dan gelen karar ile hem kırmızı kart, hem de rakibinin attığı golün verilmesi ile birlikte güzel oyun oynamasına rağmen, adete VAR kurbanı olmuştu.

KARARLAR GÜNDEM OLDU 

Yaşanan olayın ardından Samsunspor taraftarları ve spor yorumcuları, maçtaki bazı kararların adil olmadığını ve ev sahibi takım aleyhine işlediğini dile getirdi. Yaşanan olayın ardından bir açıklama ise, Samsunspor Taraftar ve Taraftar Grupları Başkanı Tonguç Ali Anıl'dan geldi. 

Süper Lig'de 36. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Konyaspor Süper Lig'de 36. hafta başlıyor! Samsunspor'un rakibi Konyaspor

"HAKKI YENDİ"

Anıl, "Sonhaftalarda bileği bükülmeyen takımımızın Başakşehir Fk maçında hakkı yenmiştir.  VAR'dan gelen karar ile hem kırmızı kart, hem de rakibinin attığı golün verilmesi adaletsizliktir. Özellikle oyuncumuz Marius'a verilen kırmızı kart pozisyonuna benze Galatasaray ve Fenerbahçeli oyuncular yaparken oyuna devam edilmesi adaletsilikten başka bir şey değil. Biz bu düzende Samsunsporlu taraftarlar olarak sadece “Adalet” istiyoruz" dedi.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.