SAMSUNSPOR , ADANA DEMİRSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Samsunspor, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü kendi sahansında Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor. Samsun Medya Grubu'na özel açıklamada bulunarak, taraftara çağrıda bulunan Yılport Samsunspor, Operasyon Direktörü, İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan'ın ardından Samsunspor Taraftar Grupları, Adana Demirspor maçı öncesi, ortak bir basın bildirisi yayınladı.

PROVOKATİF PAYLAŞIMLARA DİKKAT ÇEKTİ

Olası gerginliklerin Samsunspor için ceza, taraftar için de tribünlerden mahrum kalmak anlamına geldiğine dikkat çeken Samsunspor Taraftar Grupları, provokatif paylaşımlara dikkat çekti.

SAMSUNSPOR'A YAKIŞIR BİR EV SAHİPLİĞİ 

Samsunspor Taraftar Gruplarının açıklaması şu şekilde; "Samsunsporumuz, Adana Demirspor maçına 3 puan parolasıyla çıkıyor. Samsunspor Taraftar Grupları olarak bizler de bu önemli maçta tribündeki yerimizi alacağız. Samsunspor'a yakışır bir ev sahipliği ortaya koyacağız. Bu anlamda tüm Samsunspor taraftarlarından, sağduyulu olmalarını bekliyoruz. Provokatif paylaşımlar yapan ve tahrik unsuru içeriklerle gerginlik ortamı hazırlayanlara asla müsaade etmeyelim. Samsunsporumuzu cezaya, taraftarımızı da tribünlerden uzak kalmaya mahkum etmemek için tüm taraftarlarımızı dikkatli olmaya davet ediyoruz. Samsunspor tribünlerinin gücünü, 90 dakika boyunca tam destek vererek cümle aleme gösterelim."

GÜRKAN SARIKAYA

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol'den puan hesabı Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol'den puan hesabı

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.