HERKES CAN DERDİNDE 

Kırmızı Beyazlılar sahasında Pendikspor 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Çapa, "Pendikspor ofansif anlamda çok iyi transfer yaptığını biliyorduk. Ama defansif anlamda bilmiyorduk. Çünkü baktığımızda maçın hakemi Bahattin hoca, defansif anlamda baya bir katkı sağladı. İlk devre orta sahada kazanmış olduğumuz, gol olabilecek pozisyonu faul olarak rakibe verdi. İkili pozisyonlarda tamamen tercih haklarını rakibe verdi. Açıkçası üzücü. Çünkü bu şekilde oynayıp, maç kazanmak çok kolay olmuyor. Ligin artık son haftaları ve herkes artık can derdinde" dedi. 

Fatsa'da Samsunspor rüzgarı Fatsa'da Samsunspor rüzgarı

'DEĞERLENDİREMEDİK'

Çapa, birkaç pozisyona girdiklerini ancak değerlendiremediklerini belirterek, "Tabi Pendikspor karşısındaki oyunumuz. Bugüne kadar oynadığımız oyunların çok gerisindeydi. Bunu da kabul etmemiz gerekiyor. Sadece oyun anlamında değil, mücadele anlamında da geriledik. Ama diğer tarafta da her zaman söylediğimiz gibi bizim için önemli olan ligde kalmak. Bu bazen iyi oynayarak, bazen de hesap yaparak, oynamak gerekiyor.  Pendikspor maçı da onlardan biriydi. Çünkü, girmiş olduğumuz birkaç pozisyon var. Ama değerlendiremedik. Bizle mücadele eden takımlar, puan kaybetti. Biz ise 1 puan almış oldu. Bu da sevindirici" diye konuştu.  

ÇİFTE BAYRAM TEMENNİSİ 

Son olarak taraftarın şimdiden Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, birkaç haftanın ardından sahalarında oynayacakları maçta ligde kalmayı garantileyerek, çifte bayram yaşamak istediklerinin altını çizerek, "Samsunspor taraftarı bugüne kadar tribünlere gelerek, bizi hiç yalnız bırakmadılar. Pendikspor maçı Ramazan ayında ve geç saatte olması rağmen yine çok sayıda taraftarımız tribündeydi. Onlara teşekkür ediyoruz. Şimdiden Ramazan Bayram'larını kutluyorum. İnşallah birkaç hafta sonra, içerde oynayacağımız karşılaşmalardan birinde ligi garantilemiş oluruz. İkinci bayramı da hep birlikte yapmış oluruz" ifadelerini kullandı. 

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.