Kırmızı - Beyazlılar Antalyaspor karşısında aldığı galibiyet ile 13'üncü sıraya yükseldi. Alınan galibiyetin ardından Futbol Direktörü Fuat Çapa hem transfer süreci hem de alınan galibiyet ile ilgili Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu.

"BAŞARILI SONLANDIRDIK"

Çapa, "15 Ocak'ta transfer yasağının kalktığını öğrendiğimiz süreç ve o süreci yönetmek çok kolay olmadı. Çünkü, kararın ardından 3 gün ve 4 gün sonra yine bir lig maçı oynadık. Hem lig maçı oynamak zorundasınız. Hem yeni transferler hem de gidecek oyuncuları planlamak zorundasınız. Yani çok kolay bir süreç yaşadığımızı söyleyemem. Ama, bu süreci gayet başarılı bir şekilde geride bıraktığımızı söyleyebilirim. Bunu Antalyaspor maçında da çok net bir şekilde görmüş olduk" diye konuştu. 

"DAHA ÇOK KENETLENELİM"

Her geçen gün kenetlenen, bir takım olmaya başladıklarının altını çizen Çapa, "Antalyaspor bana göre şampiyonluğa oynayan takımların ardından en iyi oynayan kulüplerden biri. Kolay bir galibiyet olmadı. Ama önemli bir galibiyetti bizim için. Galip gelmemiz ve yeni oyuncularımızın takıma vereceği katkıyı görmemiz ile umutlar yeniden yeşerdi. Çok kısa süre olmasına rağmen çok iyi adapte oldular. Bizim adımıza sevindirici. Tabi sezon başında buyana bizimle olan oynayıp, oynamayan, özellikle oynamayan arkadaşlarımızın bu takıma ne kadar sahip çıktığını bir kez daha gördük. Hepsine teşekkür ederiz. Camia olarak birbirimize inanalım, güvenelim ve sahip çıkalım. Bundan sonraki süreçte bizleri daha güzel günler bekliyor" dedi. 

GÜRKAN SARIKAYA

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Savaşan kazandı" Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Savaşan kazandı"

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.