'DEĞERLENDİREMEDİK'

Trendyol Süper Lig'de alt sıralardaki takımlar arasındaki rekabet iyice kızıştı. Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Adana Demirspor maçının ardından ise Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Fuat Çapa, birçok pozisyona girdiklerini ancak değerlendiremediklerini belirterek, "Ligin artık yavaş yavaş sonuna geliniyor. Oynamış olduğumuz oyunun çok coşkuluydu. Çok efor sarf etmeniz gereken bir oyundu. İlk devre özellikle 20-25 dakika çok iyi oynadık. Girmiş olduğumuz pozisyonlar vardı. Değerlendiremedik" diye konuştu.  

3-4 NET GOL POZİSYONU

Sahada geriye düştüğünde pes etmeyen bir Samsunspor'un olduğuna değinen Çapa, "Rakibimiz belirli alanlarda topa sahip oldu. Ama, etkili olamadı. Çünkü girmiş oldukları gol pozisyonu sayısı yok denilecek kadar azdı.  Diğer taraftan 3 topumuz direkten döndü. Girmiş olduğumuz 3-4 çok net pozisyon var. Son vuruşlarda biraz eksik kaldık. Ama genel anlamda, verilen mücadele, takımın birlikteliği, geriye düştüğünde pes etmeyen bir Samsunspor karakteri oluştu. Bu da belki de bu sene bizim açımızdan en verimli olduğumuz kısım oldu" ifadelerini kullandı.   

Samsunspor'dan hakem açıklaması: "Kaygı verici" Samsunspor'dan hakem açıklaması: "Kaygı verici"

SON 5 MAÇA DİKKAT ÇEKTİ 

Çapa, ligde herkesin belirli bir hedef için mücadele ettiğinin altını çizerek, "İkinci devre almış olduğumuz puanlara bakıyoruz. Rakibimizin almış olduğu puanlara bakıyoruz. Ama en ufak bir puan kaybı, bizi umutsuzluğa itiyor. Ondan dolayı her puanın değerini bilerek, hesap yaparak, belki oyun anlamda istediğimiz oyun zevkini veren maç olmuyor ama, ligde kalmak önemli. Puan için oynamak gerekiyor. Bunu da bugüne kadar iyi başardığımızı söyleyebilirim. Önümüzde 5 maç kaldı. Bir an önce bu maçlardan gerekli puanları alıp, rahatlamak istiyoruz" dedi.  

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.