RAKİP TED ANKARA KOLEJİ 

Samsunspor Basketbol, Erkekler Federasyon Kupası'nda zorlu rakiplerini yenerek adını finale yazdırdı. Takım final maçında ise, Gölbaşı Belediyesi Ted Ankara Koleji ile karşı karşıya gelecek. Mamak Belediye Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda saat 16.00'da gerçekleşecek karşılaşmadan Kırmızı Beyazlılar, galip gelip, Samsun'a kupa ile dönmek istiyor. Karşılaşma öncesi Samsun Medya Grubuna özel açıklamalarda bulunan Samsunspor Kulübü Basketbol Şubesi Başkan Vekili Arzu Uslu, Ankara'da ve çevre illerde bulunan tüm Samsunluları maça davet etti. 

arzu 1

HEPSİ İLE GURUR DUYUYORUM 

Samsunspor Kulübü Basketbol Şubesi Başkan Vekili Arzu Uslu, takıma başarı dileyerek, "Oyuncularımız zehirlendiler ve ardından çok güçlü takımları hasta olmalarına rağmen, yenerek, finale yükseldiler. İnşallah kupayı alıp gelecekler bizde burada hep beraber bunun mutluluğunu yaşayacağız. Ben hepsi ile gurur duyuyorum. Çok güzel bir performans sergiliyorlar. Başta İlker hocam ve Genel Menajer Emre Ekim başta olmak üzere bugün oynanacak maç öncesi başarılar diliyorum. Ankara'da olan tüm Samsunluları da salona davet ediyorum" dedi.

Samsunspor Basketbol Takımı, Ankara’da devam eden Erkekler Federasyon Kupası'nda verilen bir günlük arada, Anıtkabir'e ziyarette bulundu.

Esra VURAL Özel Haber 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.