Samsunspor

Samsunspor, Başakşehir FK ile zorlu maça çıkıyor!

Yılport Samsunspor, deplasmanda Başakşehir FK ile karşı karşıya gelecek. Bugün gerçekleşecek kritik karşılaşmada Kırmızı - Beyazlılar'ın hedefi, geçen hafta elde ettikleri galibiyeti bu haftada rakibini yenerek, perçinlemek.

Abone Ol

RAKİP BAŞAKŞEHİR

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Ligi 28. haftasında deplasmanda Başakşehir FK ile karşı karşıya gelecek. Maç bugün saat 13.30'da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda gerçekleşecek. Kritik karşılaşmada Kırmızı - Beyazlılar'ın hedefi, rakibini yenip, hem galibiyet serisi elde etmek, hem de alt sıralardaki rakipleri ile puan farkını açmak.

 

10'UNCU RANDEVU 

Kırmızı - Beyazlılar ile Başakşehir FK daha önce 9 kez birbirine rakip oldu. Bunların 3'ünü Yılport Samsunspor kazanırken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Başakşehir FK'nın ise 5 galibiyeti bulunmakta. İlk devrede oynanan karşılaşmada ise iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı ve maç 0-0 berabere bitmişti. 

27 MAÇTA 9 GALİBİYET

Samsunspor, 27 karşılaşmada 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile 33 puanla 11. sırada bulunmakta. Rakip filelere 33 gol gönderen Kırmızı - Beyazlılar, kalesinde 36 gol gördü. Rakibi Başakşehir FK ise, bu sezon oynadığı 27 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 36 puanla topladı. 

GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.