Manisa Valisi Samsunlu Yaşar Karadeniz’in kardeşi Mustafa Karadeniz, tedavi gördüğü Samsun'da vefat etti. Bir dönem Ünye Sanat Tiyatrosu'nun sergilediği tiyatro gösterileri ile bazı dizi-sinema filmlerinde oynayan Karadeniz'in, bir süredir hastalıkla mücadele ettiği öğrenildi. 

MUSTAFA KARADENİZ'İN CENAZESİ SAMSUN'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Mustafa Karadeniz'in cenazesinin, İlkadım ilçesi Zeytinlik Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'nda  defnedileceği öğrenildi. 

YAŞAR KARADENİZ KİMDİR?

1965 yılında Samsun'da doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Samsun'da yaptı. 1983 yılında Samsun Teknik Lisesi Makine Bölümü'nü bitirdi. Aynı yıl girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1987 yılında mezun oldu.1988 yılında Amasya Valiliği'ne Kaymakam Adayı olarak atandı. Bu görevi sırasında bir yıl süreyle İngiltere'de bulundu. Kaymakam Vekilliği stajını Erzincan'ın Tercan İlçesinde yaptı.1991 yılında Kaymakamlık Kursu'nu bitirerek yeni ilçe olan Yozgat'ın Yenifakılı İlçesinin ilk kaymakamı olarak atandı.
 
Sırasıyla Konya-Taşkent, Hakkari-Çukurca, Ordu-Aybastı, Mardin-Yeşilli, Trabzon-Beşikdüzü, Çanakkale-Eceabat, Tekirdağ-Saray, Gaziantep-Nizip ve Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ile Kastamonu Valiliği görevlerinde bulunan Yaşar KARADENİZ, 09.06.2020 tarih ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Manisa Valiliği görevine atanmış olup, 22.06.2020 tarihinde görevine başlamıştır.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.