MEHMET ARAS KANAL S TV'DE

Kanal S'de Uyan Samsun programının canlı yayın konuğu olan dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Aras, yazar Adnan Öz'ün yazdığı Türk Ruleti isimli kitabı senaryolaştırdıklarını söyledi. 

NECDET UZUN'LA DA GÖRÜŞTÜ

Aras, Uyan Samsun programının canlı yayınında aynı zamanda Kanal S'de Nokta Arası programının da sunucusu olan yazar Adnan Öz'ün yazdığı kitap için hazırlanan senaryonun, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na sunulduğunu açıkladı.  Oyuncu Mehmet Aras, yayın sonrası Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ile de bir araya geldi.

"EĞİTİM ŞART"

Samsunlu oyuncu Mehmet Aras, Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada, 
"Samsunluyum. çiftçi bir ailenin çocuğuyum. 2005 yıllarına kadar okul yıllarım, çocukluğum Samsun'da geçti. Sonra İstanbul'a gittim. Orada tiyatro eğitimleri aldım. Dizilerde karakter rollerde oynamaya başladım. Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar, Annem, Kaybolan Yıllar isimli dizilerde oynadım. Sirayet 2 ve kamu spotu filmlerinde yer aldım. Türkiye'de bu işe başlarken iyi bir izleyici olarak başladım. Kadir İnanır, Cüneyt Arkın, Fikret Hakan gibi sanatçıları gözlemledim. Sanat içinde yer almak isteyen gençlere dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Bu işin eğitimi var. Mutlaka tiyatro eğitimi alsınlar. İyi bir izleyici olmaları gerekiyor. Donanımlı olsunlar." dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.