Almanya'nın  Rüsselsheim kentinde 2001 yılında kurulan 150 üyeli Türk İş İnsanları Derneği'nin Select Hotel'de yapılan genel kurulunda, yeniden aday olan Samsunlu iş insanı 3. kez güven tazeledi.

YENİ BAŞARILARA İMZA ATILACAK

Divan başkanlığını Dr. Hüseyin Kurt'un yaptığı kongrede, konuşan dernek Başkanı Turgut Sezgin, Türk iş insanı ve yatırımcısına destek olmayı amaçladıklarını belirterek, şunları söyledi: "Yaşadığımız coğrafyada faaliyetlerini sürdüren Türk iş insanlarına, Türk firmalarına faydalı olabilecek pek çok organizasyon ve çalışmalara imza attık. Bu faaliyetlerimiz bölgemizde hatırı sayılır, fikrine ve bilgisine başvurulur önemli bir sivil toplumu kuruluşu olmamızı sağladı. Yeni dönemde de bu başarılarımızın ve önemli organizasyonlarımızın artarak devam edeceği müjdesini şimdiden verebilirim. Tekrar bu göreve layık görerek beni seçtiği için bütün kurul üyelerimize teşekkür ederim. Yeni dönemde önemli işlere beraber imza atabilmek dileği ile yönetime seçilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” 

SGK Samsun heyetinden ziyaretler: "Farkındalık oluşturuluyor" SGK Samsun heyetinden ziyaretler: "Farkındalık oluşturuluyor"

TEMASLAR SÜRÜYOR

Bu arada, derneğin İstişare ve Danışma Kurulu Üyesi Mehmet Kocagöl de yaptığı konuşmada, derneğin Türk-Alman Meslek Lisesi açmak için iki ülkenin yetkilileriyle temaslarını sürdürdüğünü anlattı.