Samsun'un Atakum ilçesinde öldürülen patronun babası Kadir Şahin, katil zanlısıyla ilgili detayları Samsun Medya Grubu'na anlattı. Acılı baba Şahin, "Oğlum ortadan kaybolunca, 17 gün boyunca aradık. Bu katil zanlısı, 17 gün boyunca bizimle birlikte gözyaşı döküp, oğlumu aradı. Oğlumun katil zanlısı evimizde beslediğimiz, çocuk çıktı" diyerek gözyaşı döktü. 

OĞLUMA BUNU NASIL YAPTI? 

Samsun'un Atakum ilçesinde çalışanı O.K. tarafından öldürülen ve 17 gün boyunca cesedi ahşap kutu içinde saklanarak, 19 Mayıs ilçesindeki boş bir alana bırakılan perdeci Ümit Şahin'in acılı babası Kadir Şahin, Samsun Medya Grubu'na konuştu. Baba Kadir Şahin, katil zanlısı O.K'nin oğlu ile birlikte 7 ay boyunca evlerinde kaldığınıda belirterek, "Oğlum onu kardeşinin yerine koydu. Biz de onu bir oğlumuz gibi evimizde yedirdik, içirdik. Oğlum ile birlikte aynı odada birlikte uyuyorlardı. Eşim onun çamaşırlarını da yıkıyordu. Oğluma bunu nasıl yaptı? Oğlum ortadan kaybolunca, 17 gün boyunca aradık. Bu katil zanlısı, 17 gün boyunca bizimle birlikte gözyaşı döküp, oğlumu aradı. Oğlumun katil zanlısı evimizde beslediğimiz, çocuk çıktı" dedi.

ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Oğlunun kaybolduğu süreci de anlatan baba Şahin, "Oğlumun kolunda akıllı bir saat vardı. Olay günü, o saati eve getirerek, Ümit'in gönderdiğini söyledi. Sonra biz çocuğumuzdan haber alamadık. Bu nedenle polise başvurduk ve arama çalışmaları başladı. 17 gün süren arama çalışmaları sırasında O.K hep bizim yanımızdaydı. Bizimle birlikte arama çalışmalarına katıldı, biz ağladık o da ağladı. Meğer hepsi kandırmacaymış. Oğlumu dükkanda öldürmüş. Öldürdüğü çekyatın rengi de kırmızıydı. Kan lekesi belli olmadığı için bilmeden annesi o çekyatın üstünde uyudu. Oğlumu öldürüp ahşap kutu içine koymuş. Biz bunu bilmiyorduk. İş yerinde oğlumu öldürüp o tahta kutunun içine koyan, orada günlerce saklayan O.K, aynı iş yerinde bize çay yapıp servis ediyordu. Oğlumla çok yakındılar. Her yere birlikte gidiyorlardı. Kaybolduğunda bir tanıdığımız O.K'ye sert çıkarak yerini söylemesini istedi. Ancak o ağlayarak bilmediğini, kendisinin de kardeşinin bulunmasını istediğini söyledi" diye konuştu.

BU NASIL BİR VİCDANSIZLIKTIR

Öldürülen oğlu Ümit Şahin'in cesedinin 19 Mayıs ilçesinde tahta kutu içinde bulunduğunu hatırlatan baba Kadir Şahin, katil zanlısı O.K'nin burada da polislerin olay yerinde yaptığı incelemeyi uzaktan izlediğini ifade etti. Katil zanlısı O.K'nin 19 Mayıs ilçesinde polisler tarafından yakalandığını dile getiren acılı baba Kadir Şahin, şöyle konuştu:

"Bizim hem ekmeğimizi yedi, hem de tek oğlumuzu aldı. Biz onu kendi evladımızdan ayırt etmedik. Neden yaptı bu caniliği. Bu cinayet 30 bin lira para için olamaz. Aralarında para için bir sorun yoktu. Oğlumu öldürüp o kutunun içine koydu. 17 gün boyunca oğlumun cesedine eziyet etti. Biz onu ararken, bizimle birlikte ağladı. Bu nasıl bir vicdansızlıktır. Bu olay yüzünden oğlumun dedesi de felç geçirdi ve şu an yoğun bakımda. Savcılarımızdan bu caninin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum."

AHŞAP KUTUDA BULUNMUŞTU

19 Mayıs ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde 23 Aralık'ta vatandaşlarca çöp konteynerinin yanındaki ahşap kutuda perdeci Ümit Şahin'in cesedi bulunmuş, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ve görgü şahitlerinin bilgisine başvuran polis ekipleri, kutuyu yan binada oturan O.K. ile nakliye işi yapan E.A'nın bıraktığını belirlemişti. Olay yerinde gözaltına alınan O.K, emniyetteki ifadesinde, Şahin'i öldürdüğünü itiraf etmişti.

Haber Kaynak: Emre ÖNCEL-Özel haber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.