Samsun'un eksikliklerinin tespiti ve sorunlara daha etkin çözüm bulunması amacıyla Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Halit Doğan'ın hayata geçirdiği 'Samsun'a Fikrinle Yön Ver' Projesi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

AK Partili gençler 31 Mart yerel seçimler çalışmaları kapsamında sahaya inerek, 17 ilçede sokak sokak gezip vatandaşları dinliyor, sorunları kayıt alıyor. Halit Doğan'ın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde kayıt altına alınan ve rapor haline getirilecek sorunlarla, şehrin eksiklerinin çözüme ulaşması hedefleniyor. 

"SORUN VE TALEPLERİ DİNLİYORUZ"

Proje hakkında bilgi veren ve İlkadım ilçesinden çalışmalara başladıklarını kaydeden AK Parti İl Gençlik Kolları Üniversiteliler Başkanı Özkan Yıldız şunları söyledi: "Biz Ak Parti ailesi olarak Halit Doğan başkanımızın önderliğinde toplumun her kesimin katılımıyla bir çalıştay gerçekleştirdik. Sahada da bizler özellikle eksiklerin giderilmesi anlamında vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyoruz.  Çünkü biz halkı dinleyerek eksikliklerimizi giderdiğimiz için 20'yi aşkın senedir halkımızın teveccühü bizlerle beraber. Halit Doğan başkanımızın da talepleri üzerine böyle bir çalışmaya giriştik. Genç kardeşlerimizle, üniversiteli arkadaşlarımızla sokak sokak dolaşıp bu çalışmayı gerçekleştireceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadeleyi başlatmak adına ilk adımı attığı İlkadım ilçesinden bu çalışmayı başlatma kararı aldık. Her ilçemize gideceğiz."

25 SORULUK FORM

Saha çalışmasının 3 ayağı olduğuna değinen Yıldız, "Tablet üzerinden halka 25 soruluk bir form sunuyoruz. Yazılı ve çoktan seçmeli sorularla görüşleri alıyoruz. Özel olarak sıkıntıları varsa notlara yazıyorlar. Vakti olmayan vatandaşlarımızın da QR kodla formalara ulaşmalarını sağlıyoruz. Bu sorunlar ve önerileri de Halit başkanımızın bizzat inceleyeceğini söylemek isterim" diye konuştu.

Ladik ilçesinde yaşayan Rasim Altun isimli vatandaş da yıllardır mahallelerindeki yol sorununun giderilmediğini görevlilere ileterek, çözüm beklediklerini söyledi.

İnanç Dünyası 9 Mayıs Perşembe Kanal S'de İnanç Dünyası 9 Mayıs Perşembe Kanal S'de

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.