SAMSUN İHH YAZ ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

Samsun İnsani Yardım Vakfı (İHH)  65 yetim çocuk  ve ailelerinin katılımıyla yaz şenliği düzenledi. Şenlikte çocuklar çeşitli oyunlar ve yarışmalarla gönüllerince eğlendiler.

"50 ÜLKEDE 135 BİN ÇOCUK"

Binlerce yetim çocuğun destek aldığını ve ifade eden Samsun İHH Yetim Birimi Başkanı Sakine Okudan, "Türkiye ile birlikte dünyanın 50 ülkesinde 135 bini aşkın yetime destek oluyoruz. Bölgemizde de yaklaşık 400 çocuğumuz var. Onlarla birlikte etkinliklerde buluşuyoruz. İHH olarak tek derdimiz yetimlerin tebessümüne vesile olmak. Yetimlerin gülmesi için uğraşıyoruz. Etkinliklerimiz sadece dünyada değil, Türkiye'de de devam ediyor. Yetimlerin tebessümüne vesile olmak isteyenlere de kapılarımız sonuna kadar açık" dedi. 

"ONLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLER"

İlkadım İlçesinde düzenlenen 'Yaz Şenliği'nde çeşitli oyunlar oynayan yetimler, gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Samsun Genç İHH Başkanı Emre Güneş, 'Yaz Şenliği'nde yetimlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Hep birlikte burada çocuklarla birlikte güzel bir etkinlik yarışmalar düzenledik. İkramlarda da bulunduk. İHH olarak bizim için yapılan çalışmalardan en güzeli yetim biriminin yaptığı çalışmalar.  Burada yetim kardeşlerimiz burada. Onların mutlu olması bizim mutluluğumuz. Onlar mutlu olması dünyanın mutlu olmasıdır. Bizim sadece yaz şenliğimiz yok. İHH Farklı alanlarda çalışmalar yürütüyoruz. Sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu şekildeki çalışmalarımız dönem boyu devam edecek" ifadelerini kullandı. 

Ömer Faruk KOCABAŞ

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.