CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla, Büyükşehir Belediyesi'nin akıllı kavşak çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle kilitlenen trafiğe adeta isyan etti. 

'VATANDAŞ REZİLLİK ÇEKİYOR'

Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Türkel, plansız çalışmalarla Samsunlulara eziyet edildiğini öne sürerek, Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. Türkel yaptığı canlı yayında, "Saat 18.00'de İlkadım ilçemizdeki Büyük Camii'nin önünden çıkmıştık. Şu an binlerce araç yolda ve bu rezilliği çekiyor. Yolların bir alternatifi de yok. Yol ihtiyaçtır, tadilat yapılmak zorundadır. Yapılan işe söyleyecek bir şey yok. Gün 24 saat. Gece bu çalışmalar yapılabilecekken, Samsunluların bu çilenin içine sokmak akıl işi değil" dedi.

'BÖYLE PLANSIZLIĞI SAMSUN GÖRMEDİ'

Türkel 1 saat 41 dakikada Büyük Cami'den Karayolları Kavşağı'na gelebildiğini belirterek sözlerine şunları ekledi: 

"Böyle bir plansızlığı Samsun görmedi. Büyükşehir 1 aydır bu uygulamaları yapıyor. Daha 2-3 gün önce paylaşım yapmak akıllarına geldi. İş çıkış saatlerinde bu millete bu eziyeti çektirmek üstün bir başarı hikayesi olsa gerek. İnsanlar toplu taşımadan inip yürüyerek yollarına devam ediyorlar. Bir hizmet nasıl krize çevrilirin hesabını Samsun Büyükşehir Belediyesi çok güzel yapmış." 

Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.