Samsun'da bir kişi, aracına çarpan kamyon sürücüsüne öfkelenerek silahını ateşledi. Yaylım ateşi açan öfkeli kişi, tabancasından çıkan kurşunlarla kazayla yanındaki 3 çocuk annesini vurdu. Genç kadın olay yerinde öldü, yaralı kamyon sürücüsü ise kaçtı.

OLAY, SAMSUN'UN CANİK İLÇESİNDE MEYDANA GELDİ

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi.

SÜRÜCÜLER ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

İddiaya göre, 51 yaşındaki F.O. oğluna ait otomobil ile seyir halindeyken, 39 yaşındaki kamyon sürücüsü H.T. ile çarpışma sonucu  tartıştı. Taraflar bir süre sonra araçlarından indi. H.T.,kamyonu F.O. ve yanında bulunan  40 yaşındaki Zeynur Sarıkoca'nın üzerine sürerek her ikisini de yaraladı.

KAMYON SÜRÜCÜSÜNE ATEŞ AÇTI, ARKADAŞINI VURDU

Kamyonun çarpması sonucu ayağından yaralanan Zeynur Sarıkoca, kamyon sürücüsünün yanına gitti. Bu sırada, otomobil sürücüsü F.O. ise H.T'ye tabancayla ateş açtı.  Tabancadan çıkan kurşunlardan biri Zeynur Sarıkoca'nın kasığına isabet etti.  Hem kurşun hem de kamyon çarpması sonucu yaralanan Zeynur Sarıkoca ile sağ ayak bileği ezilme sonucu kırılan otomobil sürücüsü F.O., özel hastanelere kaldırıldı. Kamyon sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

3 ÇOCUK ANNESİ ZEYNUR SARIKOCA HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede tedavi altına alınan 3 çocuk annesi Zeynur Sarıkoca yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SÜRÜCÜLER TUTUKLANDI

Olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü H.T. , polisin takibi sonucu Karasamsun Mahallesi'ndeki evinde, F.O. ise hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. İki sürücü, ilk sorguları sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.