Samsun'da Sinecek, Güven Oyu Aldı Samsun Sıhhi Tesisatçılar Doğalgazcılar, Kaloriferciler Esnaf Sanatkarlar Odası'nın 7'inci olağan genel kurulunda mevcut başkan Metin Sinecek, üyelerden güven oyu aldı

Samsun Sıhhi Tesisatçılar Doğalgazcılar, Kaloriferciler Esnaf Sanatkarlar Odası 7'inci olağan genel kurulunda tek liste halinde gerçekleşen seçimlerde Metin Sinecek, yeniden başkan seçildi.

'HER ZAMAN YANINIZDAYIZ' Samsun Sıhhi Tesisatçılar Doğalgazcılar, Kaloriferciler Esnaf Sanatkarlar Odası'nın 7'inci olağan genel kurulu Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleşti. Açık oylama ile yapılan seçimlerde oylamaya katılanların tamamının oyunu alan mevcut başkan Metin Sinecek, yeniden başkan seçildi. Esnafın her dönem yanlarında olduğunu belirten Başkan Metin Sinecek, "Beni yeniden bu göreve getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin her dönem yanında olmaya çalıştık ve çalışacağız. Esnafımızın korona gibi illet olan zor günleri atlatarak rahata ermesini temenni ediyorum" dedi.

Hakan AKGÜN