Yeniden Refah Partisi'nin adayının seçimi kazandığı Kavak ilçesinde İbrahim Sarıcaoğlu'nun makam aracının suyla doldurulup teslim edildiği öne sürüldü.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR

Eski başkan İbrahim Sarıcaoğlu ile yeni başkan Şerif Ün, konunun aydınlatılması için savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. 

Kanal S Ana Haber 30 Nisan Salı Kanal S Ana Haber 30 Nisan Salı

"İNCELEME SONUCU ORTAYA ÇIKAR " 

Samsun'da 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimde Yeniden Refah Partisi'nin adayı Şerif Ün yüzde 41,54 oy alarak, AK Parti'nin adayı İbrahim Sarıcaoğlu'nu geride bıraktı. Seçimlerin ardından  görevi devredecek olan Sarıcaoğlu'nun makam aracı, içi suyla doldurularak Şerif Ün'e verildiği iddia edildi. Oyların çoğunluğunu alarak başkan seçilen Ün, aracın su dolu olduğunu doğrulayarak şunları söyledi: "Bunu asla sayın başkan yaptırdı diyemem ama suç duyurusunda bulunacağız. Gerekli tahkikat sonucu zaten ortaya çıkar diye düşünüyorum."


"ASLA TENEZZÜL ETMEYİZ"  

İbrahim Sarıcaoğlu da böyle bir olaya karışmaya asla tenezzül etmeyeceklerini belirterek, "Böyle şeylere tenezzül edecek kadar küçük bir insan mıyız biz? Araç iki aydır açık alanda. Güvenlik kameraları da var orada. Biz seçim sürecini belediyeye ait araçla yürütmek istemedik başka bir araç kiraladık. Makam aracı da açık alanda duruyordu. 5-6 ay önce o aracın sunroofu değişmişti. Yağmurda su aldığından şüpheleniyoruz. Zaten birisi bunu bilerek yaptıysa güvenlik kameralarından bu çıkar. Biz de konunun aydınlanması için suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.