AK Parti MKYK Üyesi ve Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Koordinatörü Adnan Günnar, Samsun İl Teşkilatı'yla bir araya gelerek 31 Mart Yerel Seçimleri'ni değerlendirdi ve durum hakkında bilgi aldı.

TEŞKİLAT TAM KADRO KATILDI

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda, MKYK Üyesi ve Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Koordinatörü Adnan Günnar'ın katılımıyla seçim değerlendirme toplantısı düzenlendi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçe belediye başkanları,  AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, il yönetim Kurulu üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, ilçe başkanları ve seçim kaybeden belediye başkan adayları katıldı. Toplantıda genel değerlendirmenin ardından Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Koordinatörü Adnan Günnar, ilçe başkanları, belediye başkanları ve belediye başkan adayları ile tek tek görüşerek, il yönetiminden yazılı seçim raporu vermelerini istedi.

Samsun'da uyuşturucu ticaretine ceza yağdı! Samsun'da uyuşturucu ticaretine ceza yağdı!

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "MKYK Üyemiz, Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Koordinatörümüz Adnan Günnar'ın katılımıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Halit Doğan, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve belediye başkan adaylarımız ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik."

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.