Pençe Kilit Harekâtı sırasında Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon’un şehit olması nedeniyle Samsun'un Salıpazarı ilçesinde ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri gecikmeli olarak yapıldı.

Salıpazarı ilçesi Gökçeli İlkokulu bahçesinde coşkuyla kutlanan 23 Nisan Çocuk Bayramı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in mesajının okunmasının ardından günün anlam ve öneminin anlatıldığı konuşma Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş tarafından gerçekleştirildi.

Kutlamalar, çocukların oyun gösterileri, şiirlerin okunması ve yarışmalarla devam etti. Yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüller verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutan Vekili Eftal Karaköse, İlçe Emniyet Amiri Nevzat Şahin, İyi Parti İlçe Başkanı Şakir Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, İlçe Müftüsü Kenan Doğru, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.