SAMSUN'DA SAĞANAK HAYATI FELÇ ETTİ

Meteoroloji tarafından peş peşe yapılan uyarıların ardından Samsun'da sağanak yağış etkili oldu. Öğleden sonra aniden bastıran ve kent genelinde etkili olan yağış nedeniyle caddeler göle döndü, hayat felç oldu.  

ZOR ANLAR YAŞADILAR

Sağanak yağmura hazırlıksız yakalanan Samsunlular, zor anlar yaşarken dakikalarca yağmurun dinmesini bekledi.

SAMSUN İÇİN SEL UYARILAR PEŞ PEŞE GELDİ

Samsun Valiliği, bugün ve yarın kentte sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olmasının beklendiğini belirterek, vatandaşlara 'tedbir' çağrısında bulundu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmesine göre; 25 Haziran Cumartesi 09.00 - 26 Haziran Pazar 29.59 saatleri arasında ilimizde görülecek sağanak ve gök gürültülü yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden, olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi. Yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek ani sel baskını, yıldırım, yerel dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Öte yandan, Samsun'da hava durumunun bugün, Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli 26 derece olması bekleniyor. Sağanak yağışların hafta boyunca etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Samsun'da yarın da (26 Haziran Pazar) gök gürültülü sağanak yağış olacağı öngörülüyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.