Samsun'da Rotaryenlerden Cumhuriyet Balosu Samsun İlkadım Rotary Kulübü önceliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, kentteki Rotary kulüplerinin katılımı ile Cumhuriyet coşkusu yaşandı

Samsun'da İlkadım Rotary Kulübünü'nün öncülüğünde gerçekleştirilen ve kentteki Rotary kulüplerinin katılımı ile Rotaryenler, 29 Ekim Cumhuriyet Balosu'nda bir araya gelerek, gurur ve coşkuyu bir arada yaşadı.

MARŞLAR SÖYLENDİ Pasta kesilerek başlayan etkinlik Ezgi Turmuş Binici ve eşi Av. Gürkan Binici'nin tango gösterisi devam etti. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Yavuz Erler'in konuşmasının ardından program, Cumhuriyet marşlarının her bir ağızdan söylenmesi ile sona erdi.

ÖZEL BİR GECE Programda konuşan İlkadım Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Çakır, katılımcıların bayramını kutlayarak sözlerine başladı. Çakır sözlerine şu şekilde devam etti, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1923 yılında ilan ettiği Cumhuriyet'in 98. yılını kutlamak için bir araya geldiğimiz bu özel geceye hepiniz hoş geldiniz. Bu anlamlı gecede yanımızda olan herkese teşekkür ederiz."