Şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor  taraftarlarının Samsun'daki kutlamaları sırasında polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Zaman zaman silah seslerinin duyulduğu kutlamalarda Yılport Samsunsporlu taraftarlar "Her zaman her yerde en büyük Samsunspor" sloganı attı.

KUTLAMALAR YAPILDI
Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor,  Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak, 38 yıl sonra şampiyon oldu. 2021-22 sezonunda ligin bitimine 3 hafta kala ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin 9 puan önünde şampiyonluğa uzanan ve  7. şampiyonluk kupasına ulaşan  takımın taraftarları Samsun'da da kutlamalar yaptı. 

SİLAH SESLERİ DUYULDU
Zaman zaman silah seslerinin duyulduğu kutlamalarda birçok noktada  geniş ve sıkı  güvenlik önlemi alan Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  hemen duruma müdahale etti.  Bu arada bazı semtlerde Yılport Samsunsporlu taraftarlar, kutlama yapan Trabzonsporlulara, " Her zaman her yerde en büyük Samsunspor" sloganı atarak, karşılık verdi. Bu arada bazı bölgelerde de Samsunsporlu taraftarlar ile Trabzonsporlu taraftarlar arasında tartışmalar çıktı. Polis, müdahale etti.

Esra VURAL, Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.